Natuurlijke hondenvoeding voor iedere hond

Hondenvoeding voor Pups

Voor optimale groei van de pup is optimale puppyvoer nodig. In vlees voor honden zitten geen toevoegingen zoals BHT en/of ethoxyquine en geen houdbaarheidsmiddelen. Dit is een groot voordeel van dit type puppyvoer, want deze toevoegingen zijn nooit gezond. Diepvries vlees voor honden blijft vers en is natuurlijk. BHT kan o.a. allergische reacties, huidproblemen en problemen met de lever veroorzaken. Kies dan ook nooit voor puppyvoer of hondenvoeding met één van deze stoffen of kleurstoffen.

Hondenvoeding bij Fokken

Wanneer een teef zoogt is het van essentieel belang dat de melk waarmee de moeder haar pups voedt van goede kwaliteit is. Daarom wordt aangeraden om teven tijdens het zogen enkel en alleen natuurlijke hondenvoeding te geven. Ook de gezondheid van de reu speelt bij het fokken een grote rol. Daarom is ons advies om te zorgen dat zowel de reu als de teef in optimale conditie verkeren. Natuurlijke hondenvoeding speelt hierbij een grote rol. (Wetenschappelijk bewezen door Dr. A. Thomee)

Dieetvoeding voor uw hond

Volgt uw hond een speciaal dieet? Dan is het van belang dat u exact weet welke producten de door u gekozen hondenvoeding bevat. Onder andere ons vlees voor honden van het merk Kivo is vrij van gluten, granen, kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. Wel krijgt uw hond op deze manier alle benodigde voedingsstoffen en vitaminen binnen. Doordat deze hondenvoeding geheel natuurlijk is is de kans op allergische reacties en huidproblemen zeer klein. DoggyMeat is dus de ideale dieetvoeding voor uw hond.