Over ons

U bent vast benieuwd geworden naar het team achter DoggyMeat. Wij zijn Hans van de Hoeve & Femke Broere. Als echte hondenliefhebbers willen wij alleen het allerbeste voor onze honden. Wij hebben zelf  sledehonden, samen met onze honden vormen  wij een team.  Om aan wedstrijden te kunnen deelnemen is het essentieel dat onze honden in top conditie zijn. Omdat goede hondenvoeding niet veel verkrijgbaar is besloten wij om zelf vers vlees voor honden te gaan verkopen.

Onze slede honden zijn gek op natuurlijke hondenvoeding en eten het liefste vers vlees. We vragen veel fysieke kracht van de honden dus we moeten ze natuurlijk ook de juiste voedingsstoffen en vitaminen bieden om de slee te kunnen trekken! Vlees voor honden vinden wij ideaal. Doordat het vlees tot worsten is verwekt kun je het makkelijk in porties verdelen. Daarnaast is het lang houdbaar in de vriezer en natuurlijk hartstikke gezond. Naast Vlees voor de Hond, voeren en verkopen wij ook hondenbrokken van Kivo.

Wij zouden iedere hondenliefhebber willen aanraden om vlees voor honden in ieder geval eens uit te proberen. Uw hond vind het vast en zeker geen probleem! Wij bezorgen graag eens een bestelling bij u thuis in onze regio. U kunt natuurlijk ook op afspraak uw bestelling bij ons afhalen.

Mocht u vragen aan ons hebben over de hondenvoeding, de webwinkel of onze slede honden dan kunt u ons altijd een e-mail sturen.

Hans van de Hoeve en Femke Broere