Waarom kiezen voor Vlees voor honden?

Consumenten hechten steeds meer waarde aan gezonde en natuurlijke voeding. Daarom is het niet gek dat ook voor huisdieren steeds vaker wordt gezocht naar een gezond en natuurlijk alternatief voor de droge brokken. Niet alleen culinair aangelegde honden worden hier blij van, iedere hond vindt de hondenvoeding van Doggymeat heerlijk.

Vlees voor honden is gezonder. Dit is o.a. uit wetenschappelijk onderzoek gebleken. In veel hondenvoer zitten (veel) granen, deze komen echter niet of nauwelijks voor in de natuurlijke voeding van de hond. De hond is een carnivoor. Vlees en vis zijn beter te verteren en er worden meer voedingsstoffen door het lichaam van de hond opgenomen.

Daarnaast is de energiewaarde van diepvriesvers vlees hoger dan bij andere hondenvoeding.

Verder bevat rauw vlees allerlei goede bacteriën en enzymen. Deze heeft de hond nodig voor een gezonde darmflora. Door het eten van vlees krijgen honden een gezonde huid en vacht en zorgt de vitamine B5 voor groei en ontwikkeling van het zenuwstelsel. Vlees als hondenvoeding is dan ook niet alleen geschikt voor de volwassen hond maar zeker ook voor pups.

Kiest u voor vis als hondenvoeding dan krijgt uw hond ongemerkt allerlei belangrijke voedingsstoffen binnen. Vis bevat verschillende gezonde vetten en zuren waaronder Omega 3 & 6. Deze stoffen zijn erg gezond voor honden en ze zorgen ook nog eens voor en gezonde en  glanzende vacht.

 De voordelen van verse vleesvoeding voor uw huisdier

 Goedkope kvv en vers vlees Mooiere vacht, betere huid, minder verharing, de hond of kat ruikt minder.
 goedkope kvv en vers vlees De eetlust van uw hond of kat neemt toe.
 Hoge kwaliteit vlees voor voordelige prijs De ontlasting wordt tot 40% vermindert. Dit komt omdat er in vers vlees geen geur, kleur en smaakstoffen zitten. In sommige brokken zitten stoffen waar de hond of kat niets mee kan. Deze verlaten meteen weer het lichaam waardoor de ontlasting bij het geven van droogvoeding meer wordt. De voedingstoffen van vers vlees worden allemaal benut en daardoor wordt de ontlasting automatisch minder.
 Vers vlees voor de hond Schoner gebit. Doordat er in sommige droogvoeders zetmeel zit blijft dit achter op het gebit en uiteindelijk vormt dit tandplak. Bij vers vlees is dit niet het geval.
 Vers vlees voor de hond

Klachten nemen met 60% af. Klachten zoals darmklachten, huidklachten of allergieën worden direct vermindert bij het geven van vers vlees

De weerstand verhoogt.