Klantenservice

Levering

Wij bezorgen uw bestelling op afspraak en zullen telefonisch of via de mail contact opnemen om een dag en tijdstip af te spreken, dit kan ook ‘s avonds als in het weekend Bij bestellingen onder de €100,- brengen wij €7,50 in rekening.

Wij bezorgen bestellingen in het Groene Hart en in de Gooi en Vecht-streek. Mocht uw postcode geen optie tot bezorgen geven neem gerust contact met ons op om eventuele mogelijkheden te bespreken. Tevens kunt u uw bestelling (op bijna ieder gewenst moment) ophalen op locatie in Mijdrecht, om er zeker van te zijn dat u zo goed mogelijk geholpen wordt kunt u het beste even contact opnemen om te voorkomen dat u voor een dichte deur staat.

Verse producten en diepvries producten zijn bederfelijk, het dan ook belangrijk dat u direct bij levering of afname aangeeft indien het product niet aan uw verwachtingen voldoet. Het is helaas niet mogelijk om het product later te retourneren, de exacte voorwaarden kun u teruglezen onder algemene voorwaarden.

Betalen

U kunt bij ons betalen met Ideal, een overboeking of contant indien u uw bestelling komt ophalen.

Klachtenprocedure

Ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.