parallax background

Natuurlijk hondenvoer


Natuurlijk hondenvoer

Wilt u natuurlijk hondenvoer direct online bestellen? Dan bent u bij Doggymeat aan het juiste adres. Bij ons kunt u snel en makkelijk natuurlijk hondenvoer online bestellen.

Met het natuurlijke hondenvoer van Doggymeat zorgt u ervoor dat uw hond in een topconditie blijft. Ons aanbod bestaat onder meer uit vers vlees voor honden. Rauw vlees voor honden is goed voor uw viervoeter. Dit komt, omdat uw hond van nature een vleeseter is. Natuurlijke hondenvoeding past dan ook beter in hun systeem.

Ons vlees voor honden bevat tal van goede bacteriën en enzymen. Dit zijn voedingsstoffen die uw hond nodig heeft voor een gezonde darmflora. Door het eten van onze natuurlijke hondenvoeding krijgt uw hond een gezonde huid en een glanzende vacht.

Voordelen natuurlijk hondenvoer Doggymeat

In de kern is iedere hond of kat een carnivoor. Van nature horen ze daarom de voedingsstoffen binnen te krijgen die in vers vlees zitten. Honden en katten zijn dan wel huisdieren, maar het spijsverteringskanaal is nog steeds aangepast op het eten van vers vlees en rauw vlees.

  • Mooiere vacht, betere huid, minder verharing, de hond of kat ruikt minder.
  • De eetlust van uw hond of kat neemt toe.
  • De ontlasting wordt tot 40% vermindert. Dit komt omdat er in vers vlees geen geur, kleur en smaakstoffen zitten. In sommige brokken zitten stoffen waar de hond of kat niets mee kan. Deze verlaten meteen weer het lichaam waardoor de ontlasting bij het geven van droogvoeding meer wordt. De voedingstoffen van vers vlees worden allemaal benut en daardoor wordt de ontlasting automatisch minder.
  • Schoner gebit. Doordat er in sommige droogvoeders zetmeel zit blijft dit achter op het gebit en uiteindelijk vormt dit tandplak. Bij vers vlees is dit niet het geval.
  • Klachten nemen met 60% af. Klachten zoals darmklachten, huidklachten of allergieën worden direct vermindert bij het geven van vers vlees
  • De weerstand verhoogt
  • De kosten gaan naar beneden doordat u nauwelijks kosten heeft aan de dierenarts.
parallax background

Natuurlijk hondenvoer

100% natuurlijk hondenvoer van Doggymeat.nl